Makale yazarı dediğiniz yazdığı makale konusunda otoriter bir kişimi ?
Özgün makale + keyword + imla hatası ile bu iş olsaydı ezinearticles wikipedia'nın yerinde olurdu. Zaten 2008 - 2011 li yıllarda çok otoriter bir site idi, nerdeyse her arama ilk 5 içinde çıkardı.
Daha sonra google çok haklı bir sebep ile bu sitenin fişini çekti.
Nedeni ise yazılan makaleler konusunda işin ehli veya otoriter kişiler tarafından yazılmıyordu. Ticari ve seo için yazılmış yazılardı.
Makalenin özgün olması iyi birşey ama tek başına yeterli değildir.
Makale yazarken sizin kullandığınız keywordlerin çok anlamı yok bu konu ile ilgili gayet uzun bir konu vardı. Semantik ile ilgili epey gerilerdedir ama ararsan bulursun. Eğer bulursanızda 2 satır yazın konuya herkes okusun.
Gayet otoriter insanlarla çalıştım ki bu insanların yüzlerce referansları var ve bunun yanı sıra boşuna ağzı olan konuşuyor dememişim iyi bir örneksiniz teşekkür ederim.
Seo tecrübedir, tecrübe yılların verdiği birikimle olur. Kimse burada birikimlerini açıklamaz, adam 5 yıldan beri seo konusunda deneyim kazanmış, ki hala kazanıyor, deniyor yanılıyor. Hiç kusura bakmayın o adam burada bilgisini paylaşmaz. Ben olsam bende paylaşmam.
Haklısınız kesinlikle size katılıyorum seo tecrübedir. Kimsenin gelip burda 5 yıllık deneyimini paylaşmasınıda zorlayarak veya adam öldürerek istemiyoruz. Bunun yanı sıra bende olsam paylaşmam demişsiniz ağzınıza sağlık yeni nesiller için çok iyi bir örneksiniz. Teşekkür ederim değerli yorumunuz için.