İmzan daki sitelerden bahsediyorsan işin zor. Bende 100'e yakın nakliye domaini var. 20 den fazla nakliye firmasının sitesini yapıyorum. İstanbul'da İzmir'de Ankara'da Tabi benden daha fazla domaini olan bir kaç kişi daha tanıyorum. 300-400 civarı nakliye domaini olan kişiler var.

Nakliye işinde iyi para olduğu için üst sıralara çıkmak zor tabi. Misal nakliye firma sitelerinde aylık 100TL ye bir sürü reklam alabiliyorsun. Sitede 100 firma olsa 100*100 = aylık 10 bin tl.
Örnekler : evdennakliyateve.com evdeneve.gen.tr

Her hangi bir anahtar kelimede gaziantep evden eve nakliyat mesela siteyi birinci sıraya getir yıllık en az 1000 lira verecek bir sürü nakliyeci bulabilirsin. İşte böyle 150-200 site yapıp nakliyecilere kiraya veren kişileri tanıyorum. Yıllık 1000 liradan 150-200 bin TL ye geliyor. Karı koca bu işi yapanlar var izmirde eğer nakliye sektöründeysen buradaki yazılan yazıların hiç biri sana fayda etmez.

Bence en güzel işi alıp satıp kazanılan para. Yani biri telefon ediyor evim 3+1 gaziantep ten istabula taşınacak diye sen telefonda 3000 liraya ikna edebilirsen evi 1000 liraya götürecek bir sürü nakliyeci bulabilirsin. 2000 lira da sadece bir işten kazanmış olursun. En güzeli bu