kbasali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Peki siz böyle ver yasın diye konu açınca size bütün seo bilgilerinin aktarılaçağınımı sanıyorsunuz?

Siz 4 tane sosyal paket aldınız ağzınız yandı diye herkes gelip bütün bildiklerini anlatması mı gerekiyor?

Bence forumda yeterince bilgi var, siz araştırın, deneyin, gözlemeyin, türkiye en çok seo konusunda bilgi bulabileceginiz forum burası.

Ağzı olan konuşuyor olması çok iyi birşey, sizde bu sayede konu açabiliyorsunuz.

Özgün yazı neye göre özgün? bilgi vermedikden sonra zilyan tane özgün yazı atın sitenize...
Şimdi anlamadığım ben böyle bir konu açtım diye herkesten bütün seo bilgilerini aktaracaklarını istemiyorum.

4 tane sosyal paket alıp ağzım yandı diye kimse buraya gelipte bildiklerini anlatsın diyede bu konuyu açmadım.

Forumda yeterince bilgi var demişsiniz peki benim yazdığım yazıda ne anlatılmış dikkat ettinizmi?

Özgün yazı neye göre yazı onuda anlatayım sitenin içerik ve keywordlerine göre özgün yazı 200 kelimenin altında olmayan ve imla hatası olmayan özgün yazı hatta özgün yazının neye göre olduğunu çok merak ediyorsan makalecilere yazdırmış olduğum 300 adet makale listesinide gönderebilirim. Buraya kadar senin için parmaklarımı hiç erinmeden yordum.

---------------------------------------------------------------------

Sevgili arkadaşlar öncelikle konuyu okuyup, incelediğiniz ve olumlu cevaplar verdiğiniz için hepinize teşekkür ederim. Öncelikle ben konuda sadece şaşkınlık içinde olduğum için yani aslında ne yapılabilir, ne gibi çözümler bulunabilir mantığı ile yazdım fakat olumlu bir kaç arkadaştan güzel cevaplar aldım ve herkese çok teşekkür ediyorum ilgilendikleri için, en azından çok az ufak tefek bir şeyde olsa kaptık diyebilirim.