Ağzı olan konuşuyor evet kusura bakmayın ama bu bir gerçek şu son sıralar iki sitem için kelimede üst sıralara çıkmak için çalışma yaptırmak istiyorum. Herkes özgün makale diyor iki aydır özgün makale girmekten beynim döndü desem yeridir yani artık yazacak makale bulamıyorum. Bunun yanı sıra footer backlink almayın diyorlar iyi hoş tamam ama link satış kategorisinde o kadar iddaalı konuşan insanlar varki sanki adam googlenin sahibi hadi footer backlinkten korktuk ordan herhangi bir link almadık ve çalışma yaptırmadık. Makale tanıtım yazısı kesinlikle tavsiye edilir diyorlar ama bu güne kadar çalışma yaptırdım makale tanıtımıyla ve bana dönüşü ancak % 5 veya %10 oldu pek büyük bir şey göremedim. Yine aynı şekilde sosyal medyaya ağırlık verin iyi hoş güzel sosyal link kategorisinde o kadar iddaalı 4 kişiyle çalıştım çalışma yaptırdım sonucmu; yine hüzün yine hayal kırıklığı tabi verdiğimiz paralarda cabası oldu. Şimdi şunu merak ediyorum yani sıralamada yükselmek için hangi yolları kullanmalı neler yapılmalı yani biride çıkıp şuraya düzgün bir şekilde paylaşsa o yolları izlesek faydalansak ya bu işi çok insan bilmiyor, yada bilmeyenler ben biliyorum diyor. Sadece şunu söylemek istiyorum Allah rızası için bilipte konuşacak birisi varmı ?