maniaccoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
8 ay boyunca seohocasi.com 1. sırada aralıksız kaldı.

Son dönemde de uzun süre ilk sıradaydı o aramada.

"Daha dün gelen reknova" dediğiniz şirket 3,5 senedir ilk sayfadadır ve Alman kökenli büyük bir SEO şirketidir.

seohocasi.com ASLA hacklink yapmadı, kasten düşürmek için hacklink kastılar buna rağmen yılmadı. Vazgeçmedi!

Benim şirketim asla o kelimede ilk sayfada olmadı şimdi arayın tarayın bakın bulabilecek misiniz "Rahmi SEO'dan anlamaz!" diyen?! Zordur Yapan da kasten der zaten

Ben bu kelimede sıralamayı hiç önemsemiyorum ve Kaan Gülten de önemsemiyor. Onu düşünecek vakti yoktur bence.

Ne sanılıyor ki "SEO" kelimesinden düşünce oturup ağlanıyor mu? İşler mi duruyor? "Katı meyva sıkacağı" kelimesi değil ki bu orada yoksan müşteri gelmesin

Siz oradan bakınca Kaan Gülten sadece SEO kelimesine kasıyor sanıyorsunuz ama ********'in elinde bir sürü kurumsal şirket var. (Saysam dudakları uçuklar buradaki çoğu insanın)

Bilmeden insanlar hakkında yargıda bulunmak ne kadar da kolay
seohocası tema yaptı dağıttı millete her yerden footer link alıyor,çok dandik sitelerden link geliyor,domain markalaşmasa uçardı o site o kadar backlinke,reknova ise az ama öz linke sahip doğru mu hocam