Burti adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Bi arkadaşım var bi nevi arkadaşımdanda saymıyorum ama adam beni ayar ediyo. Adamın hastalığı var ya. Problemli biri. okuldan bi arkadaşım ama sorununu çözemedim. adamın sıkıntıları şunlar

Film karakterlerine özeniyo kendini onlara bulamaya çalışıyo onlar gibi olmaya çalışıyo.
Kendi bildiği kültürel şeyleri insanların bilmediğini düşünerek yaklaşıp insanları kendinden alt kademede görüyo.
Arkadaş ortamında espriler yapıldığında insanlardan cem yılmaz kalitesinde espriler bekliyo ve yüzlerine "komik mi" diye sorup nezaketi sıfıra indiriyo ve somurtarak kendini spesifik biri hissediyo.

ve bu adam sıkıntılı olduğunu kabul ediyo bizde arkadaşlarla dışlamak yerine bi çözüm düşünelim dedik ama bulamadık kendisi fakülteden tanıdığım biri. bu adama ne üretilebilir? ne yapmamız gerekli bi psikoloğa götürsek çare bulabilir mi? çünkü ciddi bi problem bu?
benimde böyle arkadaşım var sığırın teki çıldırtıyor insanı,o salak salak şeyler dediğinde laf sokun uzun süreli olmuyor ama azda olsa düzeliyor bazenleri insanları olduğu gibi kabul etmek lazım

Mendoza adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşa kız bulun İşin espirisi bir yana bence aynı hissiyatı siz de ona yaşatın. Psikologdan daha çok işe yarıyacaktır.
denedik biz düzelmedi kızı bile çıldırttı kaçtı kız