Sitemdeki bir editör arkadaş içinden geldiği gibi "
Neden Cep Telefonu Alıyoruz ?" konusunda makale yazmış. Sizinle paylaşmak, sizin görüşlerinizi almak istedim. Yazısından bir parça;
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Arkadaşlar mobil sektörü yakından takip ediyorum ve bunu sizlere aktarıyorum. Piyasa da bulunan tüm ürünlerin donanımlarını, özelliklerini, artı yönlerini, eksi yönlerini biliyorum. Bu yazdığımı ukâlalık olarak algılamayın. Fakat bu kadar yakından takip etmem rağmen bunların hiç biri beni cezbetmiyor. Şuan kullanmakta olduğum telefon 2010 senesinin Nokia C7 modeli. Belki şaşıranlarınız vardır fakat kendi kendime neden Snapdragon 800 işlemcili Adreno 330 GPU’lu bir telefona 1.500-2000 TL fiyat etiketi arasında bir bedel ödeyerek sahip olayım ki ? Buna ihtiyacım yok. Bana katılırmısınız bilmiyorum ama bence sizlerinde buna ihtiyacı yok.
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Kısa ve öz bir şekilde özetlenen kısmı buraydı. Ondan dolayı sadece bu paragrafı paylaşıyorum yazının tamamını okumak isteyen olursa;
http://www.techyol.com/neden-cep-telefonu-aliyoruz/ Aslında benim de uzun süredir düşündüğün fakat bir türlü dile getiremediğim bir noktaydı. Akıllı telefonlara çok mu ihtiyacımız var sizce ?
Bu konuda sizin görüşleriniz nelerdir ?