Merhaba Arkadaşlar;
Benim iş yerlerimden birisi fatura ödeme ve kontör yükleme üzerine. Bir firmadan bayilik almıştım ama firmanın panelinden ödediğimiz faturalar son 1-2 ayda sisteme düşmemeye başladı, biraz araştırdım ve ilgili firmanın savsakladığını gördüm. Meğerse faturaları sisteme bilerek düşürmüyorlarmış parayı çevirebilmek adına. Bende kendi işimi kendim görmek istedim.
Domainim var, bana sadece smsburada.com gibi bir sayfa lazım bildiğimiz basit bir sayfa. Bayi panel girişi olacak ve panelden her türlü ödemeleri yapabilmemiz gerekli. Mesela eski bayi panelimden bir örnek atayım sizlere;
Bunun gibi bir arayüzü olsun istiyorum. Bana lazım olan şey faturaları sorgulasın ve kredi kartımla ödeme imkanı sağlasın yeter. Eğer kartla ödeme imkanı olmuyorsa bile sadece sorgulasın ve dekont çıkartsın yeterli. Müşteriye dekontu verdikten sonra internet bankacılığına girip oradan manuel yatırabilirim. Bunun için hazırda satışta olan bir scriptiniz varsa bana fiyatı ve özellikleri PM gönderin lütfen.
NOT: Ben koskoca bir firma yada şirket değilim, fatura ve kontör yükleme başına 1 TL ek ücret alan bir küçük işletmeyim. Dolayısıyla beni koç holding bayisi yada alt işletmesi sanıp 2.000-3.000-10.000 gibi tekliflerle gelmeyin

Zira fiyat araştırması yapıyorum ve R10 dışı birkaç yerle görüşüp fiyat aldım. Sizlerden de birşey duymak isterim.
Saygılar..