Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.

kbasali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kurs ve Eğitmen ile ilgili hiç bir bilgim yok, Verdikleri servis iyide olabilir kötü'de.

İnternet ile evimi geçindiriyorum ama stabil bir kazanç olmuyor, 6 ay iyi 6 ay kötü kazanıyorum (genel olarak)

Freelancer olarak çalışıyorum.
çok iyi firmalarda çalıştım ve halen çalışıyorumda google'da dahil buna)
Ufak tefek SEO işleri yaparım, Youtube üzerinden kazanırım aylık kazancım xxxx altına hiç bir zaman düşmedi (evlilik, cenaze, hastalık vs.. vs. durumları hariç).

Para verip kursa gideceksen İngilizce kursuna git. İngilizce biliyorsan Almanca Kursuna git.

Şimdi şu forumda veya TR sektöründe iyi yerlere gelmiş ve SEO kursuna gitmiş birisini göster desem muhtemelen gösteremezsin. Bu işler ne yazık ki tamamen merak ve ciddi araştırmalara dayalı.

SEO code yazılım gibi birşey değil. Sektöre göre yöntemleri farklılık gösterir.
Bugün doğru bilinen yarın yanlış olur. Sürekli kendini yenilemen ve geliştirmen gereken bir dinamik bir yapıdır.

Yani Seo kursu yanlıştır veya doğrudur diyemem. Bana göre doğru olan sana göre yanlış olabilir.

@maniaccoder nerden mezun olduysa oraya gitmek lazım SEO değil pazarlama konusunda ama
Yazdıklarınızla anlatmaya çalıştığınız ideolojinin farkındayım. Kalın yaptığım kısma ekleme yapıp kursa gitme isteğimdeki amacı açıklayayım. Merak, ciddi araştırmaların yanı sıra bence bu işte en önemli şey yeni bir şeyler tecrübe edinebilmek; deneme-yanılma. Ben bu işle hobi olarak ilgileniyorum, dolayısıyla bütün vaktimi harcayabilme gibi bir imkanım yok. Yani sürekli bir şeyleri deneyip, uzun vadede gözlem yapabilecek imkanım yok. Olan imkanlarımı da başkaları tarafından tecrübe edilmiş şeylere harcamak yerine başkalarının edindiği tecrübelerden faydalanıp seviyemi yükseltmek, kendi tecrübelerimi edinebilecek seviyeye gelmek için kullanmak istiyorum.