Merhaba arkadaşlar,
Arkadaşlar "xxx"mailimde hem adsense hemde %100 özgün videolarım vardı. Yaklaşık 10 video ile 50bin üzerinde izlenim aldım. Özenle A'dan Z'ye kendi yapmış olduğum videolarımda adsense kapanınca gitti haliyle. Gittiden kastım kanalımın para kazanması iptal oldu.
Adsense itiraz maili atıyorum kesinlikle adsense hesabınızı açamayız diyor. Bir gecede o adsenseye bağlı tüm kanallar adsense ile birlikte para kazanmaya kapatıldı.
Adsense ile birlikte 1000Liraya yakın paramda gitti.
Bunların hiç birini dert etmiyorum. Sadece kendi adıma açmış olduğum ve %100 özgün hazırladığım kanalın gitmesi moralimi uzun süredir bozuyor.
Özellikle youtube kanal uzantısı kendi ismimdi. Benim için bu durum çok önemliydi. Bir salaklık yapıp aynı account üzerine koyduk kanalıda, adsense'yide.
Kanalın para kazanması kapatılalı 7 ay oldu. Bu kadar beklememin sebebi, Forumda bir çok arkadaşın 6 aydan sonra para kazanma aktif oluyor seçeneğiydi. Adsense ile kanal aynı account üzerinde olunca para kazanmak aktif olmuyor.
Kanalım 1 kez dahi ihlal almamıştır.
Bunun için nasıl bir çözüm önerirsiniz. Bu kanalı tekrar nasıl elde edebilirim. Mümkün mü?
Aynen bende kanalın birisini beklettim öyle 6 ay sonra açılcak vs. yazmışlardı 10 ay oldu açılmadı kanalı komple sildim bende
Yeni bir kanalla devam...
Sende videoları al yeni kanalla devam et bence..