Burada emeğiyle bu işi yürütmeye ve sistem kurarak öyle yada böyle kazanmak amacında olan TÜM ÜYELERİN AVUKATIYIM!, YARDIMCISIYIM! Yardımcı olduğum insanların haddi yok.
Peki ya sen kimsin ?
Coin piyasasından ne kazandın şimdiye dek ? Girmeye bile cesaretin yok! Ben hatırı sayılır kazandım ve sistemlerimi büyütmeye devam ediyorum. Bir çok cihazım var. Stopajımı, gümrük vergimi ödüyorum. Gayet de legal bir iş.
Sen ne yapıyorsun ? Yazıp çizmekten öte ?
Bu arada, legal işe gir demişsin. 11 senelik bir şirketin yöneticisiyim ve halim vaktim yerinde şükür. Ön yargılarını cebine koyup uzaklaşmanı tavsiye ederim...
Ben r10'de uzun süredir aktifim profilimden bakabilirsiniz. Makale yazdım, domain sattım, facebook kitabı yazdım, host işlerine bulaştım görüp görebileceğiniz bütün kategorilere bulaştım r10'de. Senelerdir ama senelerdir bir yaramazkedicik var, domain satarım baltalar, bişiler yaparım hep 1 post bile olsun atar baltalar. R10 nedir bilmeyen arkadaşlarım bile dur açma konuyu yine yaramazkediciğe meze olcaksın baltalicak şeklinde yorum yaptığını hatırlarım. Bir aralar kaybolmuştu yoktu ortalıkta, yine eski performansına dönmüş..
Konu hakkında yorumum: Burada bitcoin ve altcoinlere yatırım yapan kişi bilirki buraya yazdıklarıyla insanları gaza getiremez getirse bile bu kadar kişinin alıp satmasıyla fiyatları oynatamaz. Herkes elinden geldiğince birbirine yardımcı olmaya çalışıyor belki aramızda bu işle ciddi şekilde geçinen bile vardır, tartışarak yararlı konuları aşağı itiyoruz sonra ilk defa gelen kişiler siz napıyorsunuz burda ya diye konu açıyor