Arkadaş yerim senin faydanı. Hala soruma cevap vermemişsin işin edebiyatını yapıyorsun. Soru son derece basit madem insanlar kendi düşüncelerini açıkladığında kalkıp;
şeklinde bir karşılaştırma yapıp, denk kuvvetlermiş gibi konuşuyorsun. Haydi bir manipülasyon ortamı yaratta da olaylara müdahale et. Sonra gel forumda "gidin şu coin'leri alın, şimdi millet satıyor ama yakında fırlayacak" de. Görelim kudretini. Kudretin yoksa, elin düdüğü ile borazancılık yapma. Milletin avukatlığına soyunma.
Neyine çamur attım ki laf olsun, torba dolsun diye konuşuyorsun? Boş boş konuşmandan başka bir şeyin yok. Madem o kadar marifet sahibisin daha legal işlere gir oradan para kazan.
Arkadaş "... ama yatırım felan yapılcak bir şey değil." demiş. Hemen elemana saldırıya geçmişin "onlar salak, sen mi akıllısın" diye. Sana ne? İnsanlar düşüncesini açıklamayacak mı? Sanki benim başıma birilerini doğru yolu göstererek eğitiyorsun, onun hayatına yön verdirecek eylemi gerçekleştiriyorsun da marifetmiş gibi ortaya çıkıp "önümüzü kesiyorsunuz, çamur atıyorsunuz" diye edebiyat yapıyorsun. Diğer kişilerin kaybettiği parayı, zamanı sen mi karşılayacaksın ki boş boş konuşuyorsun, avukatlık yapıyorsun?
Burada emeğiyle bu işi yürütmeye ve sistem kurarak öyle yada böyle kazanmak amacında olan TÜM ÜYELERİN AVUKATIYIM!, YARDIMCISIYIM! Yardımcı olduğum insanların haddi yok.
Peki ya sen kimsin ?
Coin piyasasından ne kazandın şimdiye dek ? Girmeye bile cesaretin yok! Ben hatırı sayılır kazandım ve sistemlerimi büyütmeye devam ediyorum. Bir çok cihazım var. Stopajımı, gümrük vergimi ödüyorum. Gayet de legal bir iş.
Sen ne yapıyorsun ? Yazıp çizmekten öte ?
Bu arada, legal işe gir demişsin. 11 senelik bir şirketin yöneticisiyim ve halim vaktim yerinde şükür. Ön yargılarını cebine koyup uzaklaşmanı tavsiye ederim...