Konu baltalama olarak anlaşılmasın teknik olarak anlatacağım bilgi olsun.
Bir anchor ( yani hedef kelime ) üzerinde ilk 500 sıralamada olmadığınızı düşünelim. Bunu kelime indexine sokmak çok da zor bir iş değildir. Tekniğini burada anlatmayacağım elbette arkadaşın satış konusudur bu. Ama bu algı diğer insanları yanıltabilir.
Jenerik denebilecek kelimelerde rekabet 15. sırada başlar. Çoğu sitede biz ( ben şahsen kendim :P ) 16. sırada 1-2 ay takılırım
Gerçek rekabet ise 8. sıradadır. 8. sıraya geldikten sonra 5. sıraya çıkmak hiç olmayan kelimenin ilk sayfaya girmesinden daha zordur.
Bu arada kadın ve kadınlar kelimelerinde ilk sayfaya da gelseniz hit yoktur. (Denedim biliyorum

)
Rekabetin daniskası olan kelimeler çok talep gören kelimelerdir. Örnek: yemek tarifleri, rüya tabirleri vb.
Ben de konunun takipçisiyim arkadaşın iyi niyetli ve başarılı olma adayı olduğunu görüyorum müşteri olarak sizi uyarma gereği duydum. Satıcı dememiş "yolun yarısı bitti" diye.
Tabi ki haklısınız abi.Ben dediğim gibi sadece bunu deneme amaclı yapıyorum.Hani şöyle diyim ben seocuyum demedim zaten sadece bu işte birşeyler biliyorum elimde imkanımda ve bilgimde var.
Kadın ve kadınlar kelimesine özellikle calısmıyorum ilk o cevap geldiği icin arkadasa calısıyorum.Niyetim ise cok para kazanmak değil cok iş yapıp daha iyilerini ögrenmek.Zaten maksat para ollsa idi konu acar ilk sayfa garantsi der paraları toplardım

Burada konuma yazarak onurlandırdınız beni baltalamak diye düşünmedim.Çünkü ne kadar reddiye olursa o kadar şevk gelir insana.Zira dün bir kardesimin yazdıgı mesaj
Abi konuna yazayım diyim bana calısma yaptı iyi yerlere getirdi falan çok müşteri bulursun.
Bense ona dediğim şuydu.Ben veya sen karaktersiz birer kişiyimiz hayır.Para budalasımıyız hayır.Şeref yoksunumuyuz hayır.O zaman yalana dolana hiç gerek yok.Yaparsak yaaprız olmuyorsa yapanlarla oluruz gideriz başka işş yaparız bizde.Ben op kadara alçalmadım.
Yani umarım dediğimi anlamıssındır abi.Seni gayet iyi anlıyorum...