yaramazkedicik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kaybedenlerin düşünce mantığını taşıyorsun. Senin elinde milyon $ 'lık sermaye mi var ki milyon $ 'lık sermayeleri kendine denk görüp, onların davranışları ile kendini eşleştiriyorsun? O adamlar bu spekülasyonlu ortamı yöneten kişiler. Sen neyi yönetiyorsun? Haydi bir hamle yap da bitcoin 'in fiyatı biraz daha aşağılara düşsün, sonra telaşa düşenlerin sattıkları coin'leri geri al ve karını katla.

Gereksiz yere kendini ya da birilerini gazlamakla zaman harcama.
Ben kimseyi gazlamıyorum. Sadece insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum. Şu ana kadar kendi çapında mining yapmaya çalışan insanlara ne kadar faydan dokundu ki bu forumda çıkmış karşıma ahkam kesiyorsun ? O kadar çok oturuyor ve o kadar çok sıkılıyorsunuz ki, neye salça olsam, neye çamur atsam diye düşünmekten başka çareniz kalmıyor.

Karamsarlıktan kararacaksınız. Yapmayın.

Benim sermayem beni bağlar. Hiç kimseyi ilgilendirmez. Ben burada "coinler riskli" cümlesini dayatan insanlara bir cevap verdim sadece. Milyonları hatta milyarları bu işin uygun donanımına aktaran, bu iş için hayatımızda göremeyeceğimiz çiftlikleri, veri merkezlerini kuran, tahmin edemeyeceğimiz BTU değerlerinde soğutma sistemleri kuran insanlar/şirketler var.

Kabinetindeki 1 cihaz benim sermayen kadar olan Cogent, TimeWarner dahi bu işin içinde. Siz çıkmış "riskten bahsediyorsunuz".

Gözünüzü açın artık...