efec89 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Markanızın reklamının yapılmasını mı istiyorsunuz?

Bunu en iyi şekilde AppStore'dan indirilebilen bir oyun yaptırarak sağlayabilirsiniz.

Basit bir oyun yaptırarak bile AppStore'da yayınlandıktan sonraki indirme istatistiklerinden reklamınızın ne kadar kişiye ulaştığını görebilirsiniz.

Oyunları tanıtım için değil para kazanmaya yönelikte yaptırabilirsiniz. İster oyunun satışından (0.99$ ise 0.70$ olarak apple tarafından kesintiyle), ister uygulama içi satışlardan veya uygulama içi reklamlardan (iAd) kazanabilirsiniz.

Bazı arkadaşlar sanırım AppStore'un gücünü anlayamamış. Tüm dünyada milyonlarca iPhone kullanıcısı var bu bir gerçek. Çevrenizde bile bu kadar iPhone kullanıcısı varken yapacağınız satışın miktarını düşünün. Farklı tasarıma sahip bir oyunla 3 ayda cebinize giren paranın miktarına siz bile şaşırırsınız. Benimle çalışıp oyun yaptıranlara Top15'e girme taktikleride veriyorum. Top15'e girmeniz demek xxxx rakamları görmeniz garanti demektir.

Size tavsiyem bu piyasayı bilmiyorsanız ve girmekte tereddütünüz varsa öncelikle basit bir oyun yaptırarak ücretsiz dağıtın ve reklamdan kazanın. Kazandığınız parayı tekrardan yatırım yaparak ücretli iyi bir oyun yaptırın. Sonrada arkası gelecektir zaten.

Apple bu ay biliyorsunuz ki satışları Türkiye'de TürkLirası üzerinden yapmaya başladı. Apple tarafından en son bildirilen satışlar üzerinden kesintiler resimdeki şekildedir. Resme ilk 5 satış şıkkını koydum. Resimdeki şıklardan birini seçerek satışınızı o fiyat üzerinden satmaya başlıyorsunuz.

Hürrem Sultan iPhone Oyunumuz AppStore'da Yerini Aldı

Mahidevran Sultan iPhone Oyunumuz AppStore'da Yerini Aldı

One Direction Döv Oyunumuz AppStore'da tüm dünyadan indirilme ve yorum rekorları kırıyor.

Kupa Canavarı oyunumuz Android Play Store ve AppStore'da yerini aldı.

İzmir Gündem iPhone uygulaması AppStore'da. Çok yakında iPad versiyonu da AppStore'da yer alacak.

OyunCini.com Sitesinin Uygulaması AppStore ve Android Market'te. Türkiye'nin ilk oyun websitesi uygulaması oldu.

İddaaTahmin iPhone uygulaması artık Appstore'da.

Maç Sonuçları uygulaması şimdi Appstore'da.

Popstar Döv uygulaması şimdi Appstore'da.

Referanslarım için r10 konumu ziyaret edin.

PM'lerini yanıtladığım arkadaşlardan tek isteğim geri dönüş yapmaları.

R10 dışı için lütfen websitemdeki iletişim formunu doldurarak iletişime geçin.
http://www.flashatolyesi.net
Popstar ı indirdim gerçekten çok kaliteli çalışma ellerinize sağlık