Merhaba arkadaşlar;
Üzerinde çalıştığım bir projem vardı / halen var ancak izlediğim yolu değiştirme kararı almamdan kaynaklı sahibi olduğum 20 den fazla websitesini şimdilik bir kenara bırakmak zorunda kaldım.
Bu vesile ile elimde bulunan 2 adet VDS'yi buradaki arkadaşlarla karşılıklı fayda prensibi üzerinden kullanmak istiyorum.
VDS'lerimin özellikleri aşağıda ki resimlerde görünmektedir. VDS'lerim corelux.com.tr den alındığı için tüm teknik sorunlarda ben sizin muhattabınızım ve bana ulaştığınız anda sorununuzu corelux.com.tr'ye ben ileteceğim. Bir müşterileri olarak söyleyeyim mükemmel hizmetleri var.
Onlara güvenmesem böyle bir yola girmem. Kesinlikle profesyoneller. Kısacası siteniz bana değil gerçekten bu işi yapan profesyonellere emanet olacak. Bana güvenmeyen gidip corelux.com.tr'den hosting alabilir

bana geri geleceğinize eminim

çünkü aynı hizmeti ben size bedava vereceğim. Bu yaptığımızn olnara farklı bir açıdan yararı olacak aklınızda soru kalmasın.
Paket Özellikleri :
- 500MB Web Alanı - İhtiyacınız varsa sitenizin kalitesi ile orantılı olarak artırılabilir.
- 5 GB Aylık Trafik - Websitenizin ihtiyacı ile orantılı olarak artırılabilir
- 1 Adet MySQL - Özel istek durumunda artırılabilir
- 3 Adet E-Posta
- Almanya Lokasyon
- Plesk Kontrol Paneli
- Arache Web Server
- Günlük domain yedekleme (Max 7 gün geri gidilebilir) - Bence bu süre bir sorunda verilerinizi kurtarmak için yeterli. Kendime de aynı işlemi uyguluyorum.
- Haftalık Komple server yedekleme (Max 3 Hafta geri gidilebilir) - Bence bu süre bir sorunda verilerinizi kurtarmak için yeterli. Kendime de aynı işlemi uygulıyorum
- Tek Tıkla Kurulum
- Tüm siteler farklı IP'lere kurulacaktır. Toplamda 13 farklı IP var
GEREKSİNİMLER:
1. Web siteniz kesinlikle +18 yaş websiteleri, telif hakkı ihlali bulunan siteler, hack, dolandırıcılık gibi yasadışı alanlarda faaliyet yürütmemelidir.
2. Bedava hosting süresi 3+3+6 aydır - İlk 3 ay sonrası site sahibi sitesi üzerinde hala emek veriyorsa hizmet ücretsiz olarak 3 ay daha uzatılır. İkinci 3 ayda da site üzerinde çalışmalar devam ediyorsa sitenin aktif ve site sahibi arkadaşın sitesine emek verdiği kanaatine varılarak 6 ay daha uzatılır. Zaten benim VDS'mde 1 yıl kalan site 1 yıldan sonrada kalmaya devam eder. benden yana sorun olmaz
3. Sağlanan hosting kesinlikle benim onaylayacağım site dışında farklı bir içerik için kullanılamayacaktır.
4. Tercihen kişisel blog siteleri yada haber siteleri - içeriği özgün, emek verilerek hazırlanmış olmalı -
5. Alan adınız ücretli bir alan adı olmak zorundadır.
PM ŞABLONU:
PM BAŞLIĞI -----> domain.xxx Hosting başvurusu
PM KONUSU -----> özellikle belirtmek istediğiniz bişey varsa belirtebilirsiniz.
ŞARTLARIM:
1. Ücretsiz hosting hizmeti sağlayacağım siteniz den ayda 2 tanıtım yazısı yayınlamak istiyorum. Ayda 2 tanıtım yazısı sizi farkirleştirmez benimde paylaşabileceğim bir olanağım varken aylık 2 tanıtım yazısı karşılında elimdekiğni paylaşabilirim. Banner yada footer link şuan da konumuzun kapsamında değildir. Ama ileride gündeme gelir ve site sahibi de kabul ederse düşünülebilir ama kesinlike bir
hizmet şartı değildir
2. İlk etapta hizmet verilecek siteler ALMANYA VDS 'de barındırılacaktır. Site sahibi arkadaşla aramızdaki ilişkiye bağlı olarak DDOS korumalı OVH Fransa sunucuya aktarımlar gündeme gelebilir.
KONU GÜNCELLEMELERİ:
Şimdilik konumda bir güncelleme yoktur.