maximus4530 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyu Baltalamak İçin Yazmıyorum

Benim Bu Durumda Hoşuma Giden Yerli Piyasa İçin Değil Ancak Yabancı Piyasa için Arkadaş Kendine Çok Güzel Bir Pazar Yaratmış Keza Örnek verilen Domain ve Pr Değeri İle Godaddy Üzerinden Yapılan Diğer Satışlar Kıyaslandıgında

Domain Şuanda Eder Fiyatının Çok Altındadır. Benim Takip Ettiğim Domainler Arasında
Benim Hoşuma Giden Bu Konu Altında Bir Domain Çok Saglam Yerlerden Link Aldığı Taktirde Güzel Pr Değerleri Görmesidir. Ama Bu Değerin Ne Kadar Saglıklı Olduğu Diğer Uzmanları Tarafından Değerlendirilir Ve Karar Verilmesi Lazımdır Bu Konudaki Yazılanlardan Bunun Pek Sağlıklı Olmadığını Savunur Şekilde. Belkide Eder Fiyatının Bulmamasının Sebebide BU SEBEP Olabilir.

Satılan Domaini Kısa Karakterli Olarak Prsiz Uğraştıgım Alanda Değerlendirdiğimde İse Bu Rakamları Görmesi Satıcı İcin Yine Başarılıdır Keza Bu Domain Pr siz Reseller Fiyatı Bu Fiyatların Çok Altındadır.

Bence Pazarlama Acısından Örnek Verilecek Bir Domain Satışı.

Fikirlerimi Paylaşmak İstedim Kimseyi Yönlendirmek Yada Konuyu Baltalamak Gibi Bir Niyetim Yoktur.

Saygılarımla.
İyi Calışmalar, Bol Kazançlar.

aslında bu domaini alan kişi paravan olarak kullanırsa ana sitesine populerlik kazandırır. onun dısında saglam linkler alıp link satısı yaparsa 10 katını çıkarır.

neyse olumlu olumsuz yorumlar için tşk ederim. Son 18 saat içinde domain kaça giderse gitsin bir bizlere konulardaki yorumlar akıl kari kalacak.