teklif için teşekkürler lakin domain pr8 olmasa bile suan 4 harf ve com uzantı nedeni ile ki yanında 7-8 yıllık olmasıyla beraber burada bile satıslarda 200+ tl den satıslar görüyor. pr nin stabil kalması alacak kullanıcıya baglı. içerik girmese ve kaliteli linkler koymasa o pr degeri kalır mı ? benim almıs oldugum linklere gelirsek burada satılan linkler değil özel gov edu ve ünlü haber siteleridir. Parayla alınamayan rica ile elde edilmiş ve sisteme eklenilmiş linklerdir. bunuda gizli tutarım. Son olarak size sunu diyebilirim teklif verme size baglı bir durum sizlere zorla teklif verin demiyoruz kalan süre 21 saat 40 dk ve kimde kalırsa ona hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum.
pr nin stabil kalması aldım dediğiniz rica ederek eklettiğiniz linklerin halen ekli olup olmamasınada bağlıdır. şuan çekilse lşnkler yine bir 3 ay pr8 gider..
ancak aylar önce linkler kaldırılmışsa zaten kısa süre sonra pr gider. buda uyanıklığa girer.
kimseye zorla al demiyorsunuz diyemezsinizde. ancak pr 8 diye konu açıyorsanoz dürüstlükle başlaması ve sonuçlanması gerekir.