Sadece index dosyanızı geri yüklemeniz gerekiyor. Wp kullanmıyorsanız index dosyanızı bulmamız mümkün değil. Veritabanı da sağlam diğer tüm dosyalarınız da ancak index dosyanız bizde bulunmuyor. Bulunsa zaten neden kurulmasın ancak bu kadar büyük bir saldırıdan sadece index dosyasına hasar gelerek kurtulduk.
Hangi scripti kullanıyordunuz? Bilinen bir script ise gene yardımcı olmamız mümkün olabilir.
Edit: Kendim çözdüm sorununuzu ve sitenizi açtım. Ama bu davranışınız uygun bir davranış değildir. Yedeklerinizi alın lütfen. Hiçbir hosting firması sizin yedeklerinden sorumlu tutulamaz. Yedek almak müşteri sorumluluğundadır. Evet probleminizi çözmemek için bahane üretmiyorum çözdüm çünkü ama bu şekilde bir saldırgan tutum doğru değildir.
http://www.ereyli.com
Ne demek indexlere ulaşılamadı siz dalgamı geçiyosunuz arkadaş yeter insan gibi konuşuyoruz saçma cevaplarınızdan sıkıldım benim sitem wordpressmiki sen tüm servere ona göre ayar çekiyosun bu nasıl veri kurtarmak çağrı açtık telefonla destek istedik tamam deniyo dönen yok resmen oyalanıyoruz benim yedeğim yok o siteyi nasıl mundar ertiyseniz geri getireceksiniz bu nasıl bi terbiyesizliktir bu kadar insanı nasıl madur edebiliyorsunuz siz hemen sorunumu çözün ve dönüşü buraya yazın madem prof bi firmasınız bi site yedeği alınıp nasıl kurtaramıyorsunuz benim sitemin yedeği bende yok son haliyle sizin aktifleştirmeniz gerekli bunun güvenilirliğini bana siz verdiniz özellikle satın alırken sordum bunu size !!!!
Ereyli.com
Sitem bu acil bekliyorum !...