Merhaba arkadaşlar uzun süredir yardım isteyen arkadaşlarımın yanı sıra müşterileriminde adsense reklam yerleşimleri konusunda işlem yapmaktayım.

Uzun zamandır aklımda olan bir işti.Hem foruma katkım olsun yılardır ekmek yiyoruz buradan hemde arkadaşlarım bu işten yararlansın dedim.

Şimdi konumuza gelecek olursak.Dileyen olursa ücretsiz reklam analizi ve yerleşimi yapacağım ( karşılık beklemeden).Sitemiz için uygun görülen ve tirafiğinize göre bunun yanı sıra içerik ve temayıda dikkate alarak analiz yapıp, yerleşimleriniz için de sizlere gerekli renk ve reklam kodlarını söyleyeceğim.

Ben koddan anlamıyorum ,wordpress panelini kullanmayı bilmiyorum diyen arkadaşlar içinde güvenirlerse bana yönetici konumunda bir adet kullanıcı acarlarsa bunu seve sevede yapabilirim.

Yapmanız gereken sadece sitemizden yorum göndermek.Yorum atarken aşağıdaki şablona uymanız gerekmektedir.

• Site adresi:
  • Güncel hit bilgisi:
  • Tıklama oranı:
  • Genel tbm oranı:
  • Forum Nick:

Şeklinde yapılan yorumlarda size mail olarak geri dönülecektir.İşlem tamamen ücretsizdir.Dileyen olursa aynı kategoride ücretli olarak bu işi yapan bir kardeşimiz var.

Yapmanız gereken buradan yorum yapmak ve konuya reklam yerleşimi hizmetinizi ücretsiz almak istiyorum demeniz yeterlidir.

Buraya yorum yapanlar içinde lütfen pm atmayın.Pm atanların işlemlerini asla yapmayacağım.Bu işi içimden gelerek yaptığım için diğer işlerimin engellemesini sitemem.

Not: Hizmeti almak isteyenler yorum yapmalı ve burada konu altına yazmalıdır.Ne kadar çok yazarsanız o kadar kişi niyetlenir bu işten.

Not2: Bu işlem için moderatörden ücretsiz şekilde hizmet vermek adına izin alınmıştır.

Hizmet Almak İstiyorum