Faggo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne yazık ki hosting alanında benden daha bilgisiz olan bu adam (hosting alanında hiç çalışmadım, hizmet verme bazında), hosting hizmeti veriyor. Vay piyasanın haline! Hakkında açılan şikayet konularını şimdi daha iyi anlıyorum. Birde gelmiş bana eğitim verdiğinden falan bahsediyor. Daha da yazmana gerek yok, cevaplayacak kadar alçalmam.
Hakkımızda acılan tek 1 konu var r10 da gözünüz onamı takıldı ?
Ondada konuyu incelersenız problemin nerde oldugunu anlayacak zekaya sahipsin dır sanırım!
Hakkımda acılan şikayet konuları bir gösterde görelim hep beraber merak ettim hakkımda acılan konulardan bile haberım yok heralde Oturup sana gülüyoruz emin ol. nerden bir laf soksam dıye bukadar uraşılırmı
Boş konuşmayın dedık hepden boşladın sen. böyle boş itamlarda bulunmadan önce insan bir gider şikayet konusu varmı yokmu dıye bakar.

DarKPeArL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
paşalar anladığım kadarıyla olay şudur, sistem yeni baştan kurulup cloud linux vb eklentilerle daha güvenli bir hale getirildi ve yedekler geri yüklendi hackli vs falan artık neyse. Bu saatten sonra tekrar düzenleme kullanıcıya bırakıldı. Yani amaç daha güvenli bir sunucu yapmak yoksa siteleri tekrardan temizleme gibi bir şeyler yapmayacaklar herhalde. Tekrar hacklenmesinde lazım değil ayarlanır.
Herkez böyle düşünse keşke.