Daha mantığı kavraya bilmiş olamaman cok üzücü.
1 TL lık hızmet ile 20 TL lık hızmet aynı kalıtede olması gerekmış

ozaman herkez iyi firma.
biz düşük seviyeli işlerin adamı degiliz sen büyük seviyelı ürünlerin adamı olursan biz onuda sağlarız size
Sen 10 tl lık paylaşımlı hosting ile 100 tl lık fiziksel sunucuyu aynı kalitede kıyaslayabiliyorsan senın buraya yazman yanlış zaten geyik bölümüne gidip bu mantıkla geyik yapabilirsiniz kusura bakmayın da.
Ben de genel sunucularım sadecehosting konumlu ama ben hic 10 tl lık hızmet ile 20 tl lık hızmetın aynı kalitede oldugunu görmedım sadecehosting de.
Varsa öyle bişi bizede söyle okadar para boşa vermıyelım SH nasılsa hepsı aynı kalitede.
Firmaların sundugu hizmetler'e verdikleri destek ve müşteri memnunıyetı sabittir. ya iyi ya kötü.
Ama sağladıgı ürünlerin boyutu ve kalitesi her zaman degişkendir mantıgı kavrayın öyle cevaplayın lütfen ezbere yazıyosunuz.
Ferrarilerle andollar la örnekler veriyorsunuz. Siz istiyorsunuz bir otomobil alıyım gerekirse 1 ton yük yüklıyeyım ona yüklıyemessem firmaya yüklerim.
ayrıca saate 250 km hıza da ulaşması şart !
Senin bile hosting alanında hizmet verdiğin bir ülkede yaşıyoruz ne üzücü! Kalite ile hosting sınırları aynı şey değildir, önce bunun bir farkına var. 100 MB alanlı hosting ile 10 GB alanlı hostinge aynı kalitede hizmet sağlayabiliyor isen kaliteli firmasın demektir. Yok sen eğer sana 10.000

kazandıran müşteri ile 10

kazandıran müşteriye aynı güvenliği aynı kaliteyi sağlayamıyorsan zaten kaliteden bahsedemezsin. Sadecehosting ekibi en basit reseller paketini alana da en pahalı reseller paketini alana da aynı desteği, güvenliği ve kaliteyi sağlamakta.
"Herkesi kendin gibi sanma" derler, çok doğru laftır. O laftan çıkaracak çok dersin var, iyicene bir düşün üzerine.