kaganerdogmus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar ben yeni tasımla sorunun düzeleceğini veya şu anki durumun yeni tasarımın habercisi olduğunu falan düşünmüyorum. Elimde toplamda aşağı yukarı karışık 1m üzeri türk kitleli spor sayfaları birde 200k civarı sitenin kitlesine hitabeden içinde o takımın kitlesi olan bir kaç sayfa var. O 200k lık kitleden gelen tıklanma diğer spor sayfalarının hiçbirinden gelmiyor. 200k'lıktan gelen tıklanma sayısı 100 ise 1m'den gelen tıklanma sayısı 10 falan bazen daha düşük. Ben durumun tamamen algoritma güncellemesinden kaynaklandığı düşüncesindeyim. Hemen beğenilen ve yorum yapılan linkli paylaşımlar ana sayfada üstte çıkarken fazla etkileşime girmeyen paylaşımlar yavaşça aşağıya doğru iniyor. Kimsenin umudunu kırmak istemiyorum düzelmesini bende bütün arkadaşlar gibi bekliyorum. Ama şu son bir ayda ne umut kaldı ne heves. Daha öncede böyle bir sorun olmuştu 1 hafta linkli paylaşımlara tıklanma diplerdeydi düzelmişti. O yüzden bunada düzelir gözüyle bakıyordum ama artık dediğim gibi insanda ne umut bırakmadılar düzelirse benim için büyük sürpriz olucak.
neredeyse normal paylaşımlar kadar beğeni alan linklerim oldu ama durum yine de pek değişmedi. öyle olduğunu sanmıyorum. bence beklemekten başka çaremiz yok. zaman herşeyi gösterecektir. daha birşeyler söylemek için erken.