LitmuS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Agresiflik olarak belirtmedim öyle olsa diğer gelen her mesajlarada ayrı ayrı cevap verir konuyu karıştırır herkese bir laf sokar senin dediğin gibi yüzyılın patronluğunu taslardım ama öyle bir sıkıntım yok benim

sadece işim yoğun bundan dolayı teklifi olan varsa belirtsin diğer türlü konu meşgul edilmesin dedim konuda bak satım harici herkes bir şeyler yazmış gördüğün gibi. Cezası var, kimse satmaz, satan varsa banada satsın vs vs... yazdığım halde böyle yazmasam bir de sen düşün.

Ben alıyorum satan varsa teklif verir satar, satan yoksa da konuya yazmasına gerek yok.
Yok yanı size ''basınız agırır, tr lokasyon sorun var, izin yok '' vb dıyen kısılere bu tepkınız normal mı hocam? (tekrar kusura bakmayın kısısel degıl ma hakıkaten rahatsız ettı benı de) Bırısı ıcın ıyılıgını dusunen ınsan fıkrını belırttı dıye soyledıgınız laf hıc yakısık almamıs kusura bakmayın. Bıde fırmalar gelmsı begenmıs yazdıgınızı ya o da ayrı bı trajıkomık olmus.

Neyse, ben tekrar ozurumu dıleyeyım de benden cıksın. Dedıgım gıbı hıc yakısık almamıs. '' tesekkurler arkadaslar bılgı sahıbıyım, sadece teklıfı olanlar ıletırse ıyı olur'' gıbı bırseyler demenız en azından daha hos gorunurdu.

Neyse, basarıalr dıleyeyım.