crypto adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her ay ekonomist olduğunu iddaa eden bir kişi bu forumda Cryptocoin' lerin üzerine çamur atar. "Dikkatli olun" diye buse kondurur.

2 ay önce öyle olması gerektiği için altın' da bulunan birikimimin büyük bir kısmını çekmek zorunda kaldım. Tüm yatırımımın yaklaşık % 20' si ile satın aldığım Quark, Zeta, Gold ve Doge gibi coinler sayesinde çektiğim yatırımımın 2 katını yerine koydum.

8 senelik esnafım. Şu an veri madenciliği konusunda ciddi yatırımlar yapmanın arifesindeyiz.

Şu an 50.000.000 LotteryTickets' i yada 50.000 Quark' ı olan bir arkadaş 1 sene sonra dolar milyoneri olacak diye bir tahminde bulunuyorum. Adamlar çıkmış Altın 74' den 109' a fırladı diyor.

Yazdıklarım konusunda sorumluluk kabul etmediğimi ve hiç birinin yatırım tavsiyesi olmadığını belirtmek isterim..
Hangi altcoinlerin degerleneceginden pek emin degilim ama Quark tan süpheliyim okdr yükselir dedik aldık halen tık yok netcoin ve EzCoin den keşke param olsa da daha fazlasını alsaydım dedim bakalım gelecek günler neleri de beraberinde getiricek. umarım herkes için faydalı olur.