Ben hiçte ucuz olduğunuzu düşünmüyorum kusura bakmayın ve Arvixe'in hiçte bahsettiğiniz linkteki firma ile aynı olduğunu.
Artı siz şirket çalışanı gibi konuşmuşsunuz oysa affliate'siniz. Ben şirket çalışanıyım. Yanlış intiba oluşturuyorsunuz. Şirketten maaş alarak çalışan bir kişi olduğunuz düşüncesi şirketi temsil etme ve onların adına konuşma hakkınız olduğunu sanmıyorum
Neyse tartışma olmasın.
Ucuz demedim zaten kaliteli ve ucuz dedim. Benim bulabildiğim fiyat/kalite bakımından en ucuzu şimdilik bu. Dediğim gibi aynı hizmeti verme garantisi veriyorsanız size taşınalım. Şirketi temsil ettiğimi veya onlar adına konuştuğumu söylemedim zaten. İnsanlar buraya şikayet konusu açabildikleri gibi beğendikleri hizmeti övmek içinde konu açabilirler. Bunun için maaşlı çalışmam gerekmiyor. Umarım sizinde mutlu müşterileriniz olurda sizin için konu açarlar. Çalışanı olduğunuz için firmanızın hostgatordan farklı olduğunu düşünebilirsiniz. Önemli olan müşterilerin ne düşündüğü.
Şirket çalışanı gibi gözükmüşsem o benim hatam olmuş. Nereden öyle bir kanıya varılıyor söylerseniz düzelteyim.
Son olarak şirket çalışanı bile olsam sizin gelip başka bir şirketin konusuna bu şekilde yaklaşmanız iş ahlakınızı gösteriyor zaten. Müşteri gelip sizi burada övebilir ama bi şirket gidipde başka şirketin konusuna bunu yapmamalı.
Kolay gelsin