LAST_NOVA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Maalesef hiçbir hosting firması verilerinizin sorumluluğunu üzerine alamaz. Bu dünya üzerinde hiçbir hosting firmasının harcı değildir.

Çok kıymetli verilerin ayrıca korunması managed sunucular vasıtasıyla sağlanabilir belki ama o bile kesin değildir.

Herkes kendi verilerinin güvenliğinden sorumludur ve bu tarz durumlarda firmamız size hiçbir şekilde taahhütte bulunmamıştır.

Anlayışınız için teşekkür ederiz,
Yemin ederim r10'da gördüğüm en yüzsüz mesaj bu. Sen "host şirketiyiz biz" de ondan sonra sunucunu evirip çevirip darma duman etsinler ve "biz bir şey yapamayız, herkesin kendi sorumluluğu" deyin. Oldu canım adam ne yapsın her saniye ftp kontrol edip shell girdiği an dosyaları mı silsin.

R10 yönetiminden net bir şekilde gereken cezayı vermesini talep ediyorum. İnsanları bu kadar salak yerine koymayın, çocuk değil burada kimse. Hayatımda sizle çalışmadım, çalışmam da ama burada kimse aptal değil. Ben bu kadar sinirlendiysem sizin mağdur ettiğiniz adamlar ne kadar sinirlenmiştir kim bilir.

Örneğin; 1.000 'ye yapılan bir script vvareze düştüyse bundan nasıl siz sorumlu olmazsınız ? Sunucu kime ait bana mı ? Ben mi sorumluyum sunucunun hacklenmesinden ? Ayıp artık bu kadarı da olmaz! Benzerleri oldu, adamlar çıktı özür diledi, dilediğinizi diyebilirsiniz haksızız dedi. Böyle kibirli kibirli "bizi ilgilendirmez" demedi. Bu hosting devretme işlerine de bir sınırlama getirmesi gerek bana göre yönetimin, çok mağduriyetler oluyor.