Bahsedilen cloudflare ücretsiz hesabı değildir. Railgun'a business plan ile ayda 200$ ödeyerek sahip olabilirsiniz. Cloudflare dışında hostgator,ipage ve muadillerine kıyasla bir sürü fark saydım yukarda. Sizinde bu tür hostinglerin bir muadili olduğunuzu düşünüyorum.
Yok eğer bizde Railgun'ı ücretsiz veriyoruz. Trafiğiniz ne kadar olursa olsun sitenizi kapatmayız, 1 milyon ziyaretçide bile siteniz açık kalacak. Sunucu hızımıza güveniyoruz onlar kadar hızlıyız. diyorsanız sizden alalım. Ben müşteriyim hangisi daha ucuz ve kaliteliyse onu almak isterim.
Ama daha önce bu tür hostingler kullandım ve sürekli hız konusunda cpu konusunda sıkıntı yaşadım ondan ona taşı ondan ona taşı uğraşıp duruyorsunuz. Ki zaten hepsi aynı holding tarafından yönetiliyor neredeyse...
http://en.wikipedia.org/wiki/Enduran...national_Group
Ben hiçte ucuz olduğunuzu düşünmüyorum kusura bakmayın ve Arvixe'in hiçte bahsettiğiniz linkteki firma ile aynı olduğunu. EIG grup muadili değildir Arvixe. Biz Softlayer IBM ile çalışıyoruz. Sİzin datacenterlarınız malum.
Artı siz şirket çalışanı gibi konuşmuşsunuz oysa affliate'siniz. Ben şirket çalışanıyım. Yanlış intiba oluşturuyorsunuz. Şirketten maaş alarak çalışan bir kişi olduğunuz düşüncesi şirketi temsil etme ve onların adına konuşma hakkınız olduğunu sanmıyorum
Benim tüm sunuculara administrator giriş hakkım var oysa siz affiliate'siniz.
Lütfen destek personeli veya şirketi temsilen bir personel gibi konuşmayın.
Bu şekilde davranmak için oranın personeli olmalısınız. Türkçe destek veriliyor gibi bir intiba oluşturuyorsunuz .
Binlerce hosting var ve bu sitelerden affiliate alıp şirketi temsil eder gibi gelirse herkes işin içinden çıkılmaz bir hal alır r10.net
Artı CloufFlare'in Avrupa sunucusu ile bizim Avrupa sunucumuzun pingleri aynı yani CloudFlare kullanmanın bir esprisi yok Avrupa sunucusu kullanıyorsanız hız açısından.
Artı bandı ücretlendiriyorsunuz biz sınırsız trafik veriyoruz siz 1 terabit sonrası ücret alıyorsunuz. Artı biz sınırsız alan veriyoruz siz sınırsız alan vermiyorsunuz. Zaten Türk kullanıcıları genelde ya Türkiye ya Avrupa ya da ABD kullanıcılarına hitap eden sitelere sahipler. Australia'da bir mirror sunucunun olması pek açıkçası Türk kullanıcılar için cazip değil.
Tabi Türkiye'de bir verimerkezi ile anlaşırsanız ve oraya mirror sunucu atarsanız ben de size vay be derim.
Lütfen gerçekçi olun her sunucunun bir sınırı vardır. 2 milyon ziyaretçiyi bir gnde kaldıracak sunucuları kimse ayda 20 dolara vermez. Lütfen yanıltmayın insanları. ARtı verdiğiniz CloudFlare hesabı özel bir hesap aylık 200 dolarlık paketin aynısı değil. Aylık 200 dolarlık paketleri AK Parti veya Eurovision gibi büyük firmalar kullanmakta.
Neyse tartışma olmasın.