Bu hizmeti zaten CloudFlare ücretsiz olarak veriyor. HostGator Arvixe birçok hosting firmasının cPanel'de CloudFlare kolay kurulum eklentisi var. Yeni bir şey değil ki? 1 yıl 200 dolar ücret ile sizin firmanızdan almaktansa biz aynı hostingi $39 veriyoruz. TURKIYE kuponu ile neden sizin firmanızı kullanalım? Ne gibi bir ayrıcalığı olmakta CloudFlare'e ekl olarak? Yanlış anlaşılmasın merak ettiğim için soruyorum. Bilmediğim bir şey varsa öğrenmek için.
Bahsedilen cloudflare ücretsiz hesabı değildir. Railgun'a business plan ile ayda 200$ ödeyerek sahip olabilirsiniz. Cloudflare dışında hostgator,ipage ve muadillerine kıyasla bir sürü fark saydım yukarda. Sizinde bu tür hostinglerin bir muadili olduğunuzu düşünüyorum.
Yok eğer bizde Railgun'ı ücretsiz veriyoruz. Trafiğiniz ne kadar olursa olsun sitenizi kapatmayız, 1 milyon ziyaretçide bile siteniz açık kalacak. Sunucu hızımıza güveniyoruz onlar kadar hızlıyız. diyorsanız sizden alalım. Ben müşteriyim hangisi daha ucuz ve kaliteliyse onu almak isterim.
Ama daha önce bu tür hostingler kullandım ve sürekli hız konusunda cpu konusunda sıkıntı yaşadım ondan ona taşı ondan ona taşı uğraşıp duruyorsunuz. Ki zaten hepsi aynı holding tarafından yönetiliyor neredeyse...
http://en.wikipedia.org/wiki/Enduran...national_Group