asimavi50 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
işin biraz zor eğer iyi bir avukat tutarsa sürüm sürümdürür desek yeri sonuçta yüzü gözükmeyen foto bu bana ait değil ben diye heryerde dağıtıyor adımı kötüye çıkarıyor vs derse işte o zaman işin çok zor çıkmazlara girer burda tahrik edilen sen değilsin tahrik olan bayan çünkü ilk küfürü eden sensin... hapis cezası vs olmaz çünkü 18 yaş altındasın bunlarda hafifletici sebebler olur bu sözleri kullanmaya ne senin nede başka bir kişinin kullanmaya hakkı yok... sizi bu küfür anına getirmeye teşvik eden nedenler yoksa hafifletici bir şeyde yok ortada bu durumlarda önceside sonrasıda önemli daha önce seni o noktaya getiren şeyler hafifletici sebebler olabilir...tabiki bu konuları iyi bir avukatla görüşmek daha mantıklı olur para cezasınıda pek düşünmüyorum açıkcası 18 yaşından küçük kimseler borç altına sokulamaz maddeside var... bazı haklarınızı elinizden alınabilir tekrarı halinde veya başka bir suçlamada bu cezalar aleyhinize kullanılabilir mahkemeden sonra elinize dilinizeden daha fazlasına sahip çıkmanız gerekeceği düşüncesindeyim...
Ne tarz haklarım alınır elimden