Re: [DESTEK #TSL-514-22817]: Hostta bulunan sitelere erişim sağlanamıyor
Burak Bey, öncelikle sizin gibi nazik, çözüm odaklı ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir temsilciyle muhatap olmasaydım hesabımı çoktan iptal ettirip para iadesi talep etmiştim. Hafta sonu maillerime cevap almayacağımı biliyordum. Birden fazla mail göndermem sabırsızlığımın göstergesi değil sadece mevcut durumu dakikası dakikasına size aktarıp sorunu daha kolay saptamanıza ve çözüm bulmanıza yardım etmekti. Pazartesi nöbetçiydim pek kontrol etme fırsatım olmadı. Umarım ki sorun çözülmüştür. Çünkü gerçekten sizin gibi temsilciye sahip firmadan ayrılmak istemiyorum. Şirket a olur b olur. A sorunu yaşanır B sorunu yaşanır. Bunlar olağan şeyler yeter ki müşteri ile muhatap olan kişinin tek amacının maaş olmayıp müşterinin memnun kalması içinde çaba göstermesidir. Ki görevinizi layıkıyla yerine getirdiğiniz kanaatindeyim. Arvixe de profiliniz varsa login olup olumlu düşüncelerimi belirtmek isterim. Saygılar
Windows Posta cihazından gönderildi
Kimden:
destek@arvixe.com.tr
Gönderme tarihi: 30 Aralık 2013 Pazartesi 01:31
Kime:
yasinaslan16@gmail.com
Merhabalar,
Yaşadığınız sıkıntı için çok özür dilerim. Sanırım bir dns glue olayı var ve çözdüğüme inanıyorum. Tahmin ediyorum bundan sonra problem yaşamayacaksınız update time değilde WHM kayıtlarınızda bir problem olmuş ve Dns glue olmuş. Artık uyarı almayacağınıza inanıyorum. Geç cevap verdim bağışlayın hafta sonu destek ekibimiz kapalıydı. Sizden tekrar çok özür dilerim. Herşeyin doğru olduğunu aşağıdaki linkten dns kayıtlarınızı sorgulayabilirsiniz.
http://www.intodns.com/trfullhdfilmizle.com
Saygilarimla / Best Regards,
Burakreis M.
Turkish Support Technican------------------------
*SİZE YARDIMCI OLMAMIZA YARDIMCI OLUN* -- Eğer aldığın cevaptan memnun kalmadıysanız, lütfen bu emaili
kg@arvixe.com.tr adresindeki kalite güvencesi departmanımıza gönderiniz.
------------------------
Talep Detayları
Talep No: TSL-514-22817
Departman Arvixe Türkiye
Tip: Issue
Durum: Awaiting Customer Reply
Öncelik: Normal
Destek Merkezi:
https://support.arvixe.com/index.php?/tr