Backlog adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir kere kabul et cahilsin.Neden mi ben bir varsayımdan bahsediyorum ama senin gibi üstün zekalı şahıslar başka türlü anlıyor.Aynı zamanda bir polisi,memuru aşağılamam ama kendini bir cacık sanan olursa da tepkimi koyarım.O şahıs benim paramla geçiniyor ise işini adam gibi yapacak kimseyi mağdur etmiyecek .
İnsanları yargılamak kolay demişsin eleştirmek cahil işi demişsin.Benim en fazla şikayet etmek ve görevini adam gibi yapmasını sağlamaktır.Bunun dışı beni aşar.Lakin görüyorumki sizde öyle yetki var sanırım yada o kadar pois olmak amir olmak gibi boş vakit.Öyle memurluk gibi bana göre basit olan işlerle uğraşamam.
Cihaza gelince kendini nimet sayan arkadaş sordu varmı cihaz bende o şahısa en basit olan cihazı gösterdim.
Benim küçümsediğim kısım emniyetin alt yapısı ve işini yapmayan personeldir.Bu ülkede sistemin nasıl işlediğini bu ülkede yaşayan herkes bilir.Aynı zamanda şehit düşen o milyon dolarlık projelerin sahiplerine sahip çıkmayan içerde ve dışarda ölmesine sebebiyet veren kişilerin kim olduğu belli.Hiç olmadı aç geçmiş arena programları izle.Bana burda gelip edebiyat yapma...

Laf Atıldığı için cevap hakkımı kullandım.

Güzel bir pdf'le karşılaştım.Okumanızı tavsiye ederim.

Bilişim İncelemeleri
Senin benim verdiğim vergiyle ayakkabı kutuları doluyor boşver sen polis benim paramla geçiniyor edebiyatını.

Sana tek söyleyeceğim madem okuyan,daha iyi yerlere gelip görevini iyi yapan sen olamıyorsun sadece şikayet edebiliyorsun durma et.Şikayetler aksaklıkları düzeltseydi bu durumda olmazdı zaten bu ülke.Kimse taşın altına elini sokmak istemiyor.Elini taşın altına sokanlar ülkeyle kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor.Sen ben yüzlerce kere şikayet etmişiz ne fayda.
Tartışmanın uzamaması adına verdiğin cevapta sadece hemfikir olduğumuz noktaya değindim.Cevap hakkı çıkaracak mesaj atmazsan sevinirim.

Konu sahibi arkadaş kusura bakmasın.
Saygılarımla.