Azok adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet bahsettiğim model bu. Hocam şimdi emin olamadım opelin bir de lpg tüpü var. Ama ruhsata işli değil. Şimdi onu alırsam ruhsata işleme muayene vs derken sanırım 400-500tl civarı da masrafım çıkacak. Polo da 36.500 tl'ye inebileceğini söyledi fiyatta. Ama polonun sağ ön çamurlukta boyası var küçük bir kaza geçirmiş sürücüsü bayan. Acaba diyorum şimdi 0 bi araç mı alsak yoksa 2014'ü mü beklesek 2.el için. emin olamadık tl de değer kaybediyor zamlanmsalar iyi :/
Açıkçası LPG 1000 - 1500 TL ancak araba 2 yaşında ve ruhsata işli değil. Yani sen 2013 model 0 alıp kendin lpg taksan 42.000 e gelir. Bence yine iyidir.

Polo 36.500 TL şu anda yüksek. Hatta tüm POLOcu arkadaşlar fiyatları bilerek yükseltiyorlar. Çünkü 2013 model araba bitti piyasada. Yeni siparişler hep 2014 olacak ve fiyatlar henüz tam belli olmadığından kimse 0 POLO satmıyor.

Karar senin ama ben Astra Classic ve Polo arasında kalsam POLO tercih ederim. Yeni kasa Astra Sedan ya da HB alabiliyorsanız o tercih sebebi olabilir. Segment olarak bi üst segment bi araç tabi ki.

Bu arada sürekli olarak kaç kişi binecek arabaya? Şehir içi kullanım mı fazla yoksa şehirlerarası mı? Çünkü Polo iç hacim olarak fazla küçük. Sürekli 2 kişi kullanacaksanız sıkıntı yok. Ama 3 4 kişilik bi aile sürekli binecekse arkadakiler bi süre sonra sıkılır. Bagaj hacmide küçük.