Corydoras adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok zekisin zannediyorsun değil mi kendini? Ülkesini, ülkesinin polisini, memurunu, çalışanını küçümseyen adamdan nefret ederim.Senden onlardan birisin.Bu ülke sana istediğini veremiyorsa terkedebilirsin.

Hakaret olarak algılama ama bu saçma yorumunu bilgisizliğine veriyorum.Polis dediğin insan senin gibi bütün gün evde kişisel işlerini yapmıyor.100'lerce farklı yerden gelen en basitinden ihbar,baskın vs. fiziksel ve zihinsel işler yapıyor.Arada hukuksal bir süreç var o süreçte bir emir komuta zinciri var.O hiyerarşiye uymak zorunda herkes.
Savcı bu işlerde maalesef senin kadar bilgisiz olmayabiliyor.Mesleği gereği binlerce sayfa kitaba,kanunlara gömülüp okurken web site işlerinden anlamayabiliyor buda karar vermesini geciktirebiliyor.

İnsanları,kurumları yargılamak çok kolay çözüm üretmek çok zor.Eleştirmek cahil insanların işi.Madem 80$'lık dockla bu sıkıntıyı çözeceksin PMYO okumak için geç değil başvur bilişim şubeye atan, amirine de ki amirim 80$'lık bir ürün var 1 saatte harddisk teslim edecez de aldır dockları yap işini en iyi şekilde.

Senin bilişim açısından küçümsediğin ülkede milyon dolarlık projelerin yapımcısı şehit vatan evlatları var bunu unutma!
Bir kere kabul et cahilsin.Neden mi ben bir varsayımdan bahsediyorum ama senin gibi üstün zekalı şahıslar başka türlü anlıyor.Aynı zamanda bir polisi,memuru aşağılamam ama kendini bir cacık sanan olursa da tepkimi koyarım.O şahıs benim paramla geçiniyor ise işini adam gibi yapacak kimseyi mağdur etmiyecek .
İnsanları yargılamak kolay demişsin eleştirmek cahil işi demişsin.Benim en fazla şikayet etmek ve görevini adam gibi yapmasını sağlamaktır.Bunun dışı beni aşar.Lakin görüyorumki sizde öyle yetki var sanırım yada o kadar pois olmak amir olmak gibi boş vakit.Öyle memurluk gibi bana göre basit olan işlerle uğraşamam.
Cihaza gelince kendini nimet sayan arkadaş sordu varmı cihaz bende o şahısa en basit olan cihazı gösterdim.
Benim küçümsediğim kısım emniyetin alt yapısı ve işini yapmayan personeldir.Bu ülkede sistemin nasıl işlediğini bu ülkede yaşayan herkes bilir.Aynı zamanda şehit düşen o milyon dolarlık projelerin sahiplerine sahip çıkmayan içerde ve dışarda ölmesine sebebiyet veren kişilerin kim olduğu belli.Hiç olmadı aç geçmiş arena programları izle.Bana burda gelip edebiyat yapma...

Laf Atıldığı için cevap hakkımı kullandım.

Güzel bir pdf'le karşılaştım.Okumanızı tavsiye ederim.

Bilişim İncelemeleri