Merhaba ;

İleride yapacağım iş için ön hazırlıklar yapıyorum ve bunun için bir Müşteri Takip Scripti yazdırmak istiyorum.

Yapılacak Script Özellikleri;

1.) 2 Tür Kullanıcı grubu olucak Admin ve Personel
Personel Sadece Ona verilen yetkileri kullanabilecek Yeni müşteriyi oluşturucak Başlangıç ve Bitiş tarihini yazıcak Odemenin hangi bankaya yapıldığını giricek.
2.) Eklenen müşterilerin Sayfada sıralanışı

Müşteri İsmi / İşlem yapılan alan / Paket / Odeme Yapılan Banka / Başlangıç Tarihi / Bitiş Tarihi / Gün

Burda şöyle birşey istiyorum Gün Sayısı 7 gün ve altı olduğunda kırmızı renkle görünecek

3.) Banka hesapları eklenebilicek ve Hesaplara yatırılan paraları Ay sonu toplu halde görebilecegim ve sıfırlayabileceğim. Yani "X" kişiye "Y" Alan adı satıldı "Z" paketini aldı "N" bankasına para yatırıldı "N" Bankasına yatırılan Tutar bankalar bolumunde Görünecek "N" Bankasına Bu ay 100 tl geldi "M" bankasına 30 Tl geldi şeklinde.

4.) Not Defteri ; Personel ve Admin Yapılacakları Not defterine kaydedebilecek ve o an için yapılacaklar listesi oluşuturabilecek.

Ve Son olarak Bir Sms gönderme sistemi düşünüyorum Gün sayısı kırmızı olduğunda yani 7 gün olduğunda Kişiye bir hazır metinle mesaj göndermek istiyorum fakat bu ileriki dönemde eklenecek bi özellik (Eklenebilirse )

konu hakkında bana yardımcı olabilecek arkadaşlar konu altına veya pm ile Fiyat ve iş günü konusunda bilgi verebilirlerse sevinirim.

Not : Scriptle ilgili daha sonrasında destek verebilecek Coder'lar arıyorum.