Servet Usluer siz misiniz?
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:54:58 -->-> Daha önceki mesaj 18:24:55 --
Fazla ilgi görmediğinden satış iptal //
Satış fazla ilgi görmediğinden değil, servetin korkusundan dolayı iptal olmuştur.
Servet Usluer denilen eleman yaklaşık 1 yıldır piyasada benim scriptlerimi önce ücretsiz dağıtan, sonra editleyip satmaya çalışan yüzsüz insanın tekidir.
Daha önce kendisine bu işten vazgeçmesi için ulaştığımda "kusura bakma senin arkdanda olcak annen baban var benim oda yok. kendi eklemegine bak uzatma" diye acıtasyon yapmıştır. Bende kendisine arayüz yapması için yol gösterip, otur sıfırdan kendi scriptini yaz, takıldığın yerlerde yardımcı olurum, özgün kendi kodların olsun tüm hatalarını gideririm dememe rağmen aradan 1 hafta geçmeden benim scriptimi kendi sunucusuna kurmuş, utunmadan sitesinden satmaya çalışmıştır.
Bu foruma üye olup, servetin benim scriptimi sattığını bilen en az 5 şahit bulurum. Bu üyenin w*rez satıştan sınırsız olarak banlanmasını istiyorum.
Gerekirse şahit ve kanıtlarla birlikte detaylı bir şikayet konusu açıp yine banlatacağım seni. Dün açılan konu bugün ben konuya yazdım diye yusuf yusuf atıp editlemekle kurtulabileceğini sanıyorsun ama yanılıyorsun.