ismailbal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Düşündüğünüz araç bu değil mi? Bu eski kasası. Bu arabanın 2013 model 0 fiyatı 40.000 TL. Yani 2 yaşındaki arabaya 4.500 TL az vermeyin. Bu kasanın popülaritesi giderek düşüyor. Üretime devam ediyorlar ancak ne kadar daha devam ederler bilinmez. Opel'ler ne yazik ki satarken çok fazla değer kaybeden araçlar. 2 tane 0 Opel Corsa aldım ve sattım ve inanılmaz zarar ettim.

VAG grubu araçlara zarar ettirmeyen araçlar. Temiz bulursanız VAG grubu alın derim. (Volkswagen, SEAT, Skoda, Audi)

POLO TDI DSG alırsanız tadından yenmez.

Not: Polomu sattıktan sonra Nissan Juke aldım. Bin pişmanım. Onuda 0 aldım. Daha 3 ay olmadı her tarafından ayrı ses geliyor.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:25:50 -->-> Daha önceki mesaj 13:24:47 --

Dizel konusunda bir şey söyleyemem. Evet dizel araçlarda yakıt tüketimi iyi. Ancak arkadaş benzinli sorduğu için benzinde fazla sıkıntılı olduğunu biliyorum. (Yakıt olarak) Hele ki otomatik araba su gibi içer
Evet bahsettiğim model bu. Hocam şimdi emin olamadım opelin bir de lpg tüpü var. Ama ruhsata işli değil. Şimdi onu alırsam ruhsata işleme muayene vs derken sanırım 400-500tl civarı da masrafım çıkacak. Polo da 36.500 tl'ye inebileceğini söyledi fiyatta. Ama polonun sağ ön çamurlukta boyası var küçük bir kaza geçirmiş sürücüsü bayan. Acaba diyorum şimdi 0 bi araç mı alsak yoksa 2014'ü mü beklesek 2.el için. emin olamadık tl de değer kaybediyor zamlanmsalar iyi :/