Taspinardizayn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle kendini geliştirmek istiyorsan ben ücretli bir hosting & domain al derim. Bu şekilde yaptığın tasarım ve uğraştığın içerikler en fazla 1 aya kadar kendini imha edip emeğini boşa çıkaracaktır.

Ben sana ufak tefek bir kaç tavsiye sunmak istiyorum.

Header kısmından başlıyorum. Koyduğun header biraz amatör duruyor. 3 Boyutlu yapmaya çalıştığın görseller 2000'lerin başında popülerdi. Artık web 2.0 ve Css 3 hayatımıza girdi. Daha modern ve sade tasarımlar ilgi çekiyor.

Menülerin keza aynı şekilde. Ve zıt renkler kullanmışsın. Arka plan ve Link renklerin birbirini iten, göz yoran renkler. İnsanı rahatsız ediyor.

Kullandığın yazı tipini kesinlikle değiştirmelisin. Profesyonellikten uzak bir yazı tipi. Eğer hitap edeceğin kesim 6-10 yaş arası çocuklar ise Comic Sans kullanmanı tavsiye ederim sadece.

Ben sana ufak bir örnek göstereyim:

Bu sana göstermek için yaptığım ufak bir örnek sadece.
Kullandığım yazı tipi: Cavier Dreams

Kolay Gelsin
Hocam okullarda teknoloji olarak bir 5-10 yıl geriden geliyoruz malesef Kodlara baktıysanız zaten tablo içerisinde oluşturdum siteyi.Fakat biliyorum artık tablolar kullanılmıyor ama bunu gelin birde meb'e anlatın.Üstüne üstlük birde tasarım dersinde şimdi flash ile uğraşacağız.

Bu arada web 2.0 nedir hocam?Html 5'ten mi bahsediyorsunuz?

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:37:21 -->-> Daha önceki mesaj 15:36:12 --

pythonphp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
süper olmuş kardeşim . bir iki eksik var ama düzeltirsin.
bend 1 haftada css öğrendim ve sonuc bu www.sanalgezim.com
Sağolun hocam.C/C++ çok iyi öğrenene kadar tasarım anlamında weble uğraşıyorum öyle

Gerçi ben tasarımı sevmiyorum.Bunlar zorla öğrendiklerim