Tha adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam okuyunuz bana gelen mail google yetkililerinden yağmur isminde bir yetkilinin soruma verdiği cevaptır.


Merhaba İsmail Bey,

E-postanız için teşekkür ederiz.

Google AdSense Program Politikarı gereğince her sayfanıza 3 adet içerik reklamları için reklam birimi ve 3 adet bağlantı birimi yerleştirebilirsiniz. Bu politika ile ilgili https://support.google.com/adsense/a...limit_per_page adresindeki makalemizi inceleyerek daha detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Bununla birlikte, oluşturduğunuz reklam birimlerinden en iyi verimi alabilmeniz adına https://support.google.com/adsense/a..._topic=3001646 adresindeki makalemizdeki ipuçlarından yararlanmanızı da tavsiye ederim.

Bunun sorununuzu çözeceğini umuyorum. Bu konu ile ilgili yardımcı olabileceğim bir nokta olduğunda bu e-postaya yanıt vererek beni bilgilendirmeniz durumunda yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Saygılarımla,

Yağmur Arman
hocam vermiş olabilir de siz bunu nereden attınız acaba? hangi form aracılığı ile? bir daha atalım biz. Kurallarda 3 yazıyor eyvallahta 4. çıkmıyordu önceden demek ki bir şey var ki çıkıyor. Değişiklik var hani.