Sizi tanımıyorum yanlışınız olmadı.
Tib peşine düştüğü zaman , sizden bilgileri istediği zaman veriyorsunuz çünkü ne kadar yurtdışı lokasyonda olsa size ait ip ler , fakat yabancı bir şirketten alındığı zaman bu sorun olmuyor. Daha önce yaşadım bu sorunu. Keşke imzamla yargılamadan önce sebebini sorsaydınız. Hala onun sorunlarıyla boğuşuyorum çünkü.
Cevabınız için teşekkür ederim.
Yukarda yazdıgınız şekılde bir önceki mesajınız da da yazmış olsaydınız gayet acıklayıcı olurdu hem arayış içinde olan arkadaş hem'de diğer arkadaşlar için.
Ama Sebebini belirtmeden Türk Firmalarından kesinlikle almayın şeklinde önerı olunca haliyle yanlış anlaşılma söz konusu oluyor.
Malum yabancı firmaları hep üst seviyede tutup sonrada şikayet kategorisinde yabancı firmalara sitem eden arkadaşlar gözümün önune gelıyor