WBmuHAfiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
usta yazıyın sadece üst kısmı benim durumla alkalı olduğu diğer kısımda sitenin işleyişiyle alkalı senin görüşün olduğu için ilk kısma yönelik cevapları birden çok kere verdim. sözleşme yalan oldu diyorum birine uygular birine uygulamazsan ben de bunu bilirsem bana da uygulama derim, ortada öyle birşey yok iken demişsin var çünkü; o kısım manuel işliyor denetlenip yönetici tarafından onaylanıyor. dava konusuna gelirsek kendileride öyle dediler ben de böyle bir yol izlemeyeceğimi belirttim.. zaten yukarıda da sözleşmenin sadece adli bir evrak olarak kaldığından bahsettim..

O vakit bu insanlarla daha fazla vakit kaybetmeyeceksiniz. Bu insanlara olayların en başından beri tavrım bellidir ve bu ortamda da sizin yaşadıklarınız benim tavrımı doğruluyor. Adamına göre muamele mantığı Türk usulü bir davranış olduğu için bizden bir yol olmaz

Elinizde delilleri mevcutsa suç duyurusunda bulunun. İnsanlar kimi zaman hukuki yolları kuru sıkı bir laf olarak kullanıyorlar. O yüzden işin ciddiyetini ve şahsımın kabul ettiği bir sözleşmeyi keyflere göre esnetilemeyeceğini öğrenirler.

Hayırlısı olsun.