Bu "ugurbasyigit" isimli vatandaşı tanımıyorum.. Fakat ben yokken orada burada yazdığı HAKARETLER ve KARALAMA (Terbiyesiz- Şakşakçı - Çocuk bahçesi vs hakaretleri ) mesajlarıyla ne kadar ERKEK(!) olduğunu ispatlamış.. Bu hakaretleri yüzüme yapacak kadar ERKEK olduğunu sanmıyorum..
pm İLE KOD GÖNDERECEĞİM diye yazdığı uzamış bir mesaja, ben de kod rica edbilir miyim? diye talepte bulundum. Uzun süre kod gelmeyince r10'u boşuna şişirmeyelim diye mesaj yazdım. Kim bilir nasıl bir iftira ile şikayet etti ki BAN'landım.
SONUÇ OLARAK BAN OLAYININ SCRİPT SATIŞIMLA BİR İLGİSİNİN BULUNMADIĞINI ve HAKKIMDA HAKSIZ YERE İTİBAR SARSICI MESAJLAR YAZIP DURAN VE KENDİSİNİ HİÇ TANIYIP MUHATAB OLMADIĞIM bu ZAVALLI YARATIĞIN karalamaya yönelik sözlerine itibar edilmemesini TÜM AKADAŞLAR'dan rica ediyorum..
Saygılarımla..
1. Kodu istediğiniz saat ile benim PC başına geçmem arasında 9 saat var. Biz bu forumda domain sattığımız insanları bile 3-4 gün bekliyoruz da, gidip konuya "ulaşamıyoruz, sahtekar" yazmıyoruz. Size özel PC başında mı beklemeliydim kod isterse hemen göndereyim diye?
2. Sizden önce kaç kişi yazmış, hiç bir kişi bile mesaj gelmedi demiş mi? Neye dayanarak bana suçlamaları itham ettiniz?
3. Reklam yaptığımı söylemişsiniz. Neyin reklamını yapıyorum?
4. Konuya sadece "R10'u şişirmeyelim" mi yazdınız, yoksa beni tanımadığınız halde yalancı olduğumu, kimseye kod falan göndermediğimi de yazdınız mı?
5. Ben konuyu rapor ettim, mod da sizi yasaklamış. Beni kendinizle karıştırmayın. BEN KİMSEYE İFTİRA ATMAM. Çünkü Allah'tan korkarım.