Elazığlı168 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tam tutarla işlem yaparsanız hüsrana uğrarsınız, paypal uyanığının dolar kuru daha yüksektir buna göre kartta biraz daha para olmalı.
Karta 10 tl daha attım şu an 21 tl var ve genede 4,99 $ ödeme yaptırmıyor bana...

Gerçekten şu an sinir hastası oldum desem yeridir anlamadım ne sorunu var ne istiyor...Kartta sorun var desem ben paypal hesabımı bu kart ile onaylattım ve sorunsuzca işlemim yapıldı..Kafayı yememek elde değil

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:26:06 -->-> Daha önceki mesaj 19:22:18 --

corpixx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başkan sorun şu senin kartında 11TL var.

Buraya ödeme yaparken sana gözüken tutar 10,87TL fakat paypal kredi kartı ücreti alıyor yaklaşık olarak 1TL daha fazla
çekiyor karttan bunu orada göstertmiyor senin kartında 13TL filan olsa ödemeyi sorunsuz yaparsın fakat parayı çekemiyor ..

Ayrıca ödemeyi yapmadan önce ödeme yöntemini değiştir şeklinde bir link var sen ona dikkat et ödeme yöntemini değiştirebiliyorsun yok
yapamıyorsan bana team at not defteri aç bakalım.
Hocam kartta 21 tl olduğu halde genede 4,99 $ ödemeyi bana yaptırmıyor neden acaba

Vallah siniirden gülüyorum artık daha neler gelicek başımıza bakalım her halt gelir beni bulur