Selamlar,
Arkadaşlar son 1 aydır sağ yanağımda durup dururken bir kızarma başladı. ağrı vs yanma hissi yok sadece kızarıklık var. ve birtürlü geçmiyor...Cildiye doktoruna gittim epigment diye bir ilaç verdi o daha çok kızarttı.
Bu kızarıktan kurtulmak istiyorum... daha önce başına gelen tecrübeli arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim.
Bu arada 2 hastanede test vs yaptırdım gül hastalığı yok.
Bahsettiğin krem bu sanırım.Bende kullanıyorum.Kızarıklık yapar bu krem ama izin olduğu yerde deriyi soyarak rengini açar.Ben uçuk izi kaldığı için kullanıyorum yüzümde.Yaklaşık 1.5-2 aydır kullanıyorum.Ve izi azalttı diyebilirim.Sürekli kullanınca farketmiyosun ama 2-3 ara ver izin azaldığını farkedersin tabi kullandıysan.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:43:22 -->-> Daha önceki mesaj 15:41:16 --
Kremin kızarıklık yapması normal yani korkulacak bir şey değil.ama dikkat et yüzündeki kızarıklığın oldugu yere tek sür dışa taşırırsan çok normal derininde rengini açar.
Güneşte kullanma geceleri kullan.hava kararınca sür 6-7 gibi sonra gece yatmadan bidaha sürersin günde 2 defa ...