Site : Pm ile verilecek
İçeriği : Çocuk
Bitiş Tarihi 02.2014
Kayıtlı olduğu firma: isimtescil
İstenilen Fiyat: 250 TL
Günlük Kazancı : Ortalama 3-5$ dı. Ancak 6-7 ay kadar önce adsensede hesabım banlandıgından kullanamadım bu nedenlede site ile ilgilenemedim ve sitenin hiti ortalama 4 de bir oranında düşmüş durumda. Şuan da tahmini aylık adsense kazancı 30-40 dolar olacaktır.

Genel Aylık Arama
Geniş: 135.000
Tam: 33.100

SAAT 18:00 e Kadar Satış Fiyatı 200 dir. 18:00 e kadar satış gerçekleşmezse konu silinebilir.

Arkadaşlar yaklaşık 8 aydır yani adsense hesabım banlandıgından berı hiç bir sitemle ilgilenemez oldum bu nedenle bir çoğunu elden çıkardım. Zamanında ( Ünide öğrenci iken ) bana aylık 120-200 dolar arası katkı sağlayan ve severek güncellediğim ilgilendiğim siteme karşı artık ilgilenemediğim için ve açıkçası emeklerimin boşa gitmemesi bir arkadaşın ilgilenecek bir arkadaşın eline geçmesini istediğimden ötürü bu satışı açıyorum. Ayrıca satışın parası ile de mp bileti alacağım ( Bu site beni öğrenciliğimde zor da bırakmadı, satarken de bakarsın MP bize çıkar ) Satış bu fiyat üzerinden sadece bugüne özeldir.

Not : Sadece Bugün içerisinde Yapı Kredi Bankasına Havale yapabilecekler yazsınlar lütfen.