Adama yetki verirsin kendini Kral sanar ya o hesap.
Bazı çalışanlar nedense hizmet edeceği yerde ukalalık yapıyorlar.
Tedaşta başıma bi olay gelmişti.
Babamın vefatının 10 yada 11. günüydü, elektriği üstümüze almamız lazımmış öyle dedi büyüklerimiz. Bende gittim tedaşa ne lazım bunlar için diye soracağım. Sıra var, fatura ödüyorlar, sorunlarını çözüyor bazıları da. Sıradayım, iki kişi var görevli. Birisi kadın. Kadın insanlara öyle davranıyor ki sıradakilerin neredeyse tamamı şikayetçi ama ses eden yok. İnsanlara bağırıyor, şöyle yapın onu da mı biz söyleyelim falan gibi söylemler.
Neyse sıra bana geldi, tam da kadına denk geldim.
Hanımefendi, babam vefat etti, elektrik işini de üzerimize almamız gerekiyormuş, bunun için neler lazım dedim. Kadın yüzüme dahi bakmadan, "para lazım beyfendi, para.. paranız varsa değiştirilir kayıt." Zaten sinirlenmişim sıradayken davranışları yüzünden, "siz kaç parasınız " dedim o sinirle. Kadın şaşkın ve sinirle suratıma bakarak "ne diyorsunuz siz" deyince , dedim ki karşında insan var ona göre davran. madem davranmıyorsun sana senin gibi davranıyorum , kaç parasın söyle seni de değiştireyim".

Abi bazısı kötü muameleyi cidden hakkediyor. Senin işin bu,yapmakla mükellefsin, beğenmiyorsan çık işten ya, ya da farklı pozisyonda çalışmayı iste amirinden.

Ptt'den o kişinin uzaklaştırıldığını zannetmiyorum.
Size öyle söylenmiştir, ilgilendik, bakın ilgileniyoruz babında bir cevap olmuş.