araştırdım tabiki yaklaşık 4 aydır araştırıyorum fakat oradaki besin zincirinin başındaki donanım 3000 tlyi geçiyor ve tek kart 1000w powerda barınabılıyor yınede o mh/s değerinin 5000 tl ile sağlıyamıyorum bende merak ediyorum sadece ekrankartıyla bu değere ulaşılabilirmi acaba arkadaşımızın bizim bilmediği bişeyi bildiğini düşünerek hareket edersek 5000 tl bir bütçe ile sadece ekran kartı kullanılarak bu mh/s hızına nasıl ulaşılır?
Neden en çok mhz yapan kartı alıyorsunki? f/p'ye bakman lazım.
700-800 khs yapan 5-6 kart ile istediğin mhz değerlerine ulaşabilirsin. tabi net 5 bin lira olmaz ama ilerde sıkıntı çıkarsa ekran kartlarını satarsın
1 yıl sonra ürün gelirmi gelmezmi firma kaçarmı derdinde olmaz.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:55:20 -->-> Daha önceki mesaj 02:42:28 --
Ahmaklık..
Bana sorarsanız verilen fiyat performansına gore ekran kartlarına bin basıcak bir sistem. Özellikle elektrik harcaması ekran kartı sistemlerine çooooooook daha karlı 5 binliralık sistem ile 5 binliralık bu aleti almak arasında çok fazla fark var.2 ay gibi bir sürede kendi parasını çıkartıyor daha sonrası kar başka bir şey değil.
Coin sisteminin çökmeside okadar kolay birşeey değil bitcoin hiçbir zaman çöküceğini sanmıyorum.Ürün elinizde kalıcak mantıkla düşünürsk evet ama illaki onlarıda başka şekilde kullanılcak birşey bulurlar bilemeiyorum. ama kendi parasını çıkardıktan sonra sıkıntı değil zaten ürüne 6 ay garanti veriyorlar sen bunun 2 ayında ürün parasını çıkarıyorsun.
Edit: sistem alırsanız 5 binlıralık onun en iyi ayarları ile ugrascaksınız sogutmasına dikkat ediceksiniz sesi çok fazla olucak vb.
7970ler en iyi kart olarka gozukuyor 4 tane alsanız 4bin lira geri kalan anakart vb olsaki daha fazla tutar toplam 2800 kh/s olur en fazla + elektrik ücretini ekliyince hiçde mantıklı olmuyor
Ürünü şimdi bu vakit satsalar amenna dediğin gibi şuanki diff oranına göre parasını 2 ayda çıkarıyor.
Fakat problem fiyatta değil zamanda.
Ürün 1 yıl sonra gelecek o zaman diff ne olur firma kaçarmı batarmı ürün gelirmi gelmezmi bilinmez.Her geçen gün diff artıyor şimdi 5 mhz ile 10 dolar kazanırsın 3 ay sonra 0.5 dolar 1 yıl sonra bilinmez.
Şuan 5 bin lira ile bir sistem toplasanız 1 yıl'a kadar ne kadar kazandırıyor hiç hesapladınızmı?
Tüccar olarak düşününce bana mantıksız geliyor o cihazı almak.