Bence çok iyi bir grafiker ve tasarımcı olabilirsin. Ne güzel infografikler hazırlıyorsun bizimle paylaşıyorsun SAĞOL ancak; SEO konusunda gerçekten çok geridesin. Bunu üzülerek söylüyorum, infografiğin sonuncu maddesinde yazan rakiplerinizi kontrol edin vs tamamıyla penguen 2.1 algoritması ile bitmiştir. Bunu deneyip kendin görebilirsin. Bu işlem tam tersi Google'den ceza almana neden olur?
Düşünsene bir siteye bir blog bu benim gözümde iyi bir oyun sitesidir diye öneriyor. Sonrada seni yok yok bu daha iyi bir oyun sitesiydi diyor. Sonra rakibi öneren siteler tek tek seni önermeye başlıyor falan. Sence mantıklı mı? Google bunları aşalı çok oldu.
Ayrıca diğer maddeler çok basit şeyler, otoriter sitelerden backlink alın, domain yaşı büyük sitelerden backlink alın vs...
Biraz daha kaliteli ve nitelikli bilgiler verilirse infografiklerin sadece görsel bir tema olmaktan çıkacak ve gerçek mantığında hizmet verecektir. Başarılar dilerim...
Seo dan anlamam
Sadece burada ki infografiktekileri sorsan bende söylerim.
Eleştirinizde bence haklısınız
Bence eleştirinin hedefi arkadaşın seo dan önce yapıcı / yıkıcı eleştiri üzerine düşünmesi gerekli
Ben sizin yazınız da bir saldırı görmedim
GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi