10-15 güne düzelir, 1 ay içinde de eskisi gibi olur çıkık pek problem olmuyor.
Arkadaşın kameranın önünden çekil demesi kötü niyetli olduğunun bir göstergesi. Kişiye yaptırımda bulunulmasını istiyorsan sağlam bir avukat bulmalı ve kameranın önünden çekil dediği detayını vermelisin. Omuz çıkığı ciddi bir darp olayıdır, hapis cezası bile aldırabilirsin. Çok geçmiş olsun.
hocam apartmanın kamera kayıtlarını sildirmiş yönetici annemle telefonda şüpheli konuşmuş ilk başta annem gitmiş yöneticiye yüz yüze ilk görüşme olmuş kamera kayıtlarını veririm demiş telefon numaranızı bırakın demiş ; akşam ben sizi ararım demiş.
akşam aramış abla sadece polislerin geldiği an var demiş.
annem turkcell'den ses kayıtlarını istiyecek şüpheli konuışuyor çünki.
ayrıca dışarıda yarın araştırma yapacam mobese varmı ve başka kameralar varmı die dışarıda zaten kendisi üstüme yürüdü..
eğer kamera kayıtları silindiyse o apartmanın içindeki kamera süs olsun dieyemi oraya konuldu buda bir suç değilmidir ?
ayrıca zaten dışarıda benim üstüme yürüdüğü anın görüntüsünü bulduğum an zaten herşeyi kanıtlanmış olur ben böyle düşünüyorum..
savcıda dedi bu basit bir suç değil dedi adam yaralamadan dosyayı göndercem dedi mahkemeye ve dosyayada yazdırdı adam yaralama die.
ayrıca burada yöneticide suç işliyor ve yöneticidende p.tesi günü şikayetci olacam. yeterki o dışarıdaki görüntüleri bulıyım..
ve yöneticide suça teşkil ediyor delilleri yok ederek..
annem demiş yöneticiye senle o sildiniz görüntüleri ama sende suça ortak oluyorsun demiş.
ayrıca yöneticide ceza alırmı
cuma günü ben ifade verdim savcıya kamera kayıtlarının alınmasını istedi int kafenin ve apartmanın int kafeci 4 gündür kameram bozuk demiş belkide korkduğu için demiş olabilir mahkemeyle felan uğaraşamam die.
savcı ne zaman ister acaba kamera kayıtlarını
zaten p.tesi günü tekrar savcının yanına gidecem yöneticidende şikayetci olacam..
bu dışarının kamera kayıdını bulduğum an ben içerideki beni darp ettiği anın kamera kaydı yok yönetici ile silmiş kesin yani en yakın arkadaşı
dış kamera kayıdı suçu kesinleştirirmi ?
üstüme yürüyüşü ve araya giren arkadaşlarımın görüntüsü var dışarıda