WETasarim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
güzel tema
Teşekkürler,

Corvet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerçkenten çok güzel bir tema olmuş, Başarılar.
Teşekkürler,

a11 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gayet şık , on numara
Teşekkürler,

Avagado adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tema oldukça şık olmuş elinize sağlık ancak themeforest kabul etmeyebilir. bu aralar aşırı bir beklenti içine girmişler. umarım sorunsuzca yayınlarsınız.
Teşekkürler, ne tür beklenti tam olarak anlayamadım hocam.

mavikorku adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kalite kokan hareketler. Emeğinin karşılığını inşallah alırsın.
Teşekkürler, inş.

Filmkolik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cok guzel emeginizin karsiligini alirsiniz umarim

SGH-T999 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler, inş.

Meryemce adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Themeforest'ta 1 numara olur.
Çok teşekkürler böyle yorum okuyunca insan seviniyor.

GokhanKara adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim lafımı sözümü dinlermisin bilmiyorum fakat, ilk önce tipografiye dikkat etmeni istiyorlar tek problem bu.

Yazı tipleri okunak olmalı ve aralıkları geniş olmalı.İlk dosyamı 2 hafta süre geliştirme sonucu kabul ettirebildim.

Ve daha net fontlar kullanmalısın.Tüm karakterleri sorunsuz çalıştırmalı.Ben sana Open Sans fontunu öneriyorum genel olarak o tercih ediliyor.

Ve dökümantasyonunu çok iyi yapmalısın.Ne kadar çok açıklayıcı bilgi verirsen o kadar çok satın alınacaktır.
Estafurullah Gökhan neden dinlemeyelim, söylemiş olduğun maddeleri gözden geçirerek yeniden derleyeceğim, amacım zaten benim göremedikleri mi başkalarının görmesi durumunda yapacağım müdahale, dökümantasyonu arkadaşla beraber hazırlayacağız, çok satılan temalardan satın alıp inceledik, satın alma sonrası destek, update bu konulara kadar, bilgilendirmelerin için teşekkür ederim.